top of page
3 Daagse Mannenwerk weekend
Nieuwe datum 3 daagse nog niet bekend. 
Tijd:
  • vrijdag vanaf 15:00 uur
  • zondagmiddag tot ±15:00 uur
Inhoud: 
 
Verbinding, ontmoeting en MAN zijn loopt als een rode draad door dit weekend. Er is een programma en ruimte voor ontspanning. We gaan fysiek en emotioneel aan de slag waarbij humor en respect voor elkaar niet zal worden vergeten. Kortom een TOF weekend vol (ont)spanning, herkenning, man zijn, inzichten, natuur, zweethut, humor en ontmoetingen op een toplocatie!
Voor wie:
Voor mannen die genoeg hebben van vastgeroeste patronen, overtuigingen en belemmeringen. Die er genoeg van hebben om aan de verwachtingen te voldoen en de lasten te dragen van een ander. Voor mannen die bereid zijn om te veranderen, die hun angst en het verlangen durven aan te kijken. Er is moed en openheid voor nodig! Je bent kwetsbaar en dat kan oncomfortabel voor je zijn. Ben je eenmaal in aanraking gekomen met de angst en het verlangen dan kan er een wereld voor je open gaan en ervaar je de essentie van een vrij (mens) man!
Locatie: Hilkensbergpark Broekhuizen (Noord Limburg) 
http://www.hilkensbergpark.nl/ 
Kosten: € 295,-  p.p 
 
  • Incl 2 overnachtingen  
  • 2 x ontbijt  2 x lunch
  • 1 x avondeten.
Wil je meer info download dan het complete programma. 

Tja Pap, waarom schrijf je niet dat je gewoon toffe weekenden en avonden wilt organiseren voor en met mannen. Dat je schrijft dat je het organiseert om mannen bewuster te maken. Dat mannen die op zoek zijn naar meer diepgang op deze manier elkaar kunnen ontmoeten. Dat je het organiseert omdat je weet dat er behoefte is aan openheid en om te delen wat er écht speelt. Dat jullie mannen graag de grens op zoeken, omdat je dan het gevoel hebt dat je leeft! Dat middelmatigheid vaak niet voldoende is. Dat het kind in jullie mannen nooit vergeten mag worden. En dat je uit eigen ervaring weet hoe belangrijk deze dagen kunnen zijn!  

Ja, je hebt helemaal gelijk lieve dochter. Dit zal ik schrijven, dankjewel!

Mannen, wat gun ik jullie deze TOFFE ervaring!   

 

 

IMG_20181013_133157_edited.jpg
IMG_20181006_113338_edited.jpg
IMG_20181013_144209_edited.jpg
  • 3 daagse mannenwerk weekend!
bottom of page