top of page

Individueel consult 

In je leven ontwikkel je bepaalde gedachten en patronen, ze geven je een identiteit en eigenheid. Ze zijn dienend voor je eigen ontwikkeling en helpen om je doelen te bereiken en je als mens neer te zetten in de wereld. Op een gegeven moment zijn sommige patronen echter niet meer nodig en gaan ze je juist tegenwerken.

 

Kost het leven, je werk, je gezin of je relatie je meer dan dat het je oplevert? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk uit verbinding met de natuurlijke stroom van het leven. Het leven dat zijn oorsprong heeft bij je ouders. 

 

Wil je eens vanuit een ander perspectief naar je hulpvraag kijken? Zonder oordelen en aannames zien wat er is? Begrijpen welke gevoelens en welke gedachten bepalen hoe jij handelt? Ontdekken of deze gevoelens en gedachten helpend of juist belemmerend zijn voor jou? Dat kan!

 

Werkwijze:

 

Een individueel consult geeft inzicht in je gedachten en patronen en in je familiesysteem, om te zien wat er nodig is om weer van die natuurlijke flow gebruik te kunnen maken. We onderzoeken samen de patronen die jij hebt ontwikkeld en kijken waar ze vandaan komen. Soms ligt de oorzaak in jouw eigen leven, maar soms zijn de patronen zo hardnekkig dat we verder teruggaan in jouw familiesysteem.

 

De kosten voor een individueel consult bedragen € 95,- 
Naast een individueel consult biedt ik ook een traject op maat aan. 

bottom of page