top of page

Systemisch coach traject

Het kan zijn dat je net iets meer duidelijkheid nodig hebt om je hulpvraag om te zetten in daadkracht.
Om onbalans in je relatie of op je werk om te buigen naar meer verantwoordelijkheid en het stellen van grenzen. Het kan ook zijn dat je net iets meer je wilt weten wat systemisch werk voor je leven kan betekenen.  

Kortom, ik bied je een traject op maat aan. In 5 consulten dompelen we ons onder in het veld van systemisch werk en gaan we met je hulpvraag intensief aan de slag. Om je inzichten kracht bij te zetten mag je deelnemen aan een  familieopstellingen dag om zo alle wijsheden nog beter te kunnen integreren. Deelname familieopstellingendag of themadag is bij de prijs inbegrepen. 

Voor wie?
Voor iedereen die meer vanuit een natuurlijke daadkracht in het leven wil staan, voor zowel werknemers als werkgevers. 

Datums: na overleg 
Duur: consult +/- 1,5 uur 
Tijdsduur: 2 maanden

Gedurende traject: contact momenten en ondersteuning  
Nazorg: inbegrepen

Traject prijs:  € 695,- 

Consult 1 :
Het eerste consult staat in het teken van kennismaking en het zo concreet mogelijk maken van je hulpvraag.
Wat mag je verwachten , wat kom je halen en wat kan ik je bieden. Kortom een consult waar we gaan afstemmen hoe de komende 4 consulten worden ingevuld. Het is maatwerk en van daar uit gaan we verder! 

Consult 2:
Tijdens dit consult gaan we dieper in op je hulpvraag.
Kijken we systemisch hoe jij je verhoudt tot bepaalde situaties, thema’s of personen in je gezin van herkomst. Dat wat nog niet is aangekeken of gezien is geworden zorgt voor onrust, toen en nu nog in je huidige leven. We kijken niet alleen systemisch naar je gezin van herkomst, maar ook hoe het gaat op je werk of met je relatie.
Dit doen we door middel van een structuur / organisatie opstelling.

 

Consult 3:
Tijdens de eerste twee consulten kom je er steeds meer achter wie je werkelijk bent, met al je goede en minder goede kanten, je valkuilen en je overlevingsmechanismes. Je komt er ook achter waarom je iets doet op welk moment en wat daar de gevolgen van kunnen zijn.
Deze valkuilen nemen we in consult 3 onder de loep. Je leert ook om je ware kracht in te zetten en om grenzen aan te geven waar nodig, zowel privé als op je werk.

 

Consult4 :
In dit consult besteden we aandacht aan je houding en ademhaling door middel van een ademervaring.

Tijdens een ademervaring word je je bewust en ervaar je de kracht van je eigen ademhaling. Je voelt hoe je lijf reageert wanneer je volledig bewust en krachtig inademt en door de extra hoeveelheid zuurstof in je lijf kun je in contact komen met vier verschillende niveaus: je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustzijnsniveau. Je ervaart hoe krachtig en noodzakelijk een goede ademhaling is, hoe je er energie en een gevoel van ruimte door kunt krijgen en hoe je via de juiste ademhaling je sportprestaties kunt verbeteren. Een goede ademhaling is bovendien een detox voor je organen, doordat je lymfesysteem wordt geactiveerd en je afvalstoffen worden afgevoerd.
De adem ervaring is geschikt voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn of haar ademhaling, die wil leren om op een natuurlijke manier meer energie uit het lichaam te halen of die stress- en burn-outklachten ervaart.

 


Consult 5 :
Voegen we alles samen wat er de afgelopen 4 consulten is besproken en nemen we alle inzichten
nog eens onder de loep.

-Wat heb je geleerd
-Waar heb je nog hulp bij nodig
-Weet je nu waar je behoeftes liggen
-Kun je voldoende je grens aangeven
-Weet je wat je plek is binnen je gezin en op je werk

 

Deelname familieopstellingendag:
Deelname aan een familieopstellingendag of themadag is bij het traject inbegrepen .
Deze dag verstevigd de inzichten die je tijdens het traject heb opgedaan. 

bottom of page