top of page
Danaé_edited.jpg

Individuele adem ervaring 

Het verbonden ademhalen heeft een enorme impact op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en laat de levensenergie weer stromen. Alvorens we beginnen met de verbonden ademhaling krijg je inzicht in je hulpvraag doormiddel van een opstelling. Het inzicht uit de opstelling zal tijdens het verbonden ademen op een diepere laag worden aangesproken om het zo kracht bij te zetten. Systemisch werk en ademwerk, een 'Gouden Duo'.

 

Tijdens een individuele adem ervaring  word je je bewust en ervaar je de kracht van je eigen ademhaling. Je voelt hoe je lijf reageert wanneer je volledig bewust en krachtig inademt en door de extra hoeveelheid zuurstof in je lijf kun je in contact komen met vier verschillende niveaus: je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustzijnsniveau. Je ervaart hoe krachtig en noodzakelijk een goede ademhaling is, hoe je er energie en een gevoel van ruimte door kunt krijgen en hoe je via de juiste ademhaling je sportprestaties kunt verbeteren. Een goede ademhaling is bovendien een detox voor je organen, doordat je lymfesysteem wordt geactiveerd en je afvalstoffen worden afgevoerd. De individuele adem ervaring is geschikt voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn of haar ademhaling, die wil leren om op een natuurlijke manier meer energie uit het lichaam te halen of die stress- en burn-outklachten ervaart.

 

​Werkwijze:

 

Het is de bedoeling om via een bepaalde ademhalingstechniek meer zuurstof tot je te nemen. Dit doe je kort gezegd door krachtig tot ⅔ in te ademen en tot ⅓ uit te ademen. Door deze ademhaling op een bepaald ritme en onder begeleiding van muziek te doen, kom je in een flow terecht en beweegt je ademhaling door de vier niveaus. De extra zuurstof (hoge frequentie) zoekt als het ware de lage frequentie (verkleving van cellen) op in je lichaam.

 

Ieder mens heeft weleens een negatieve ervaring meegemaakt. Wanneer je deze ervaring niet kunt uitspreken, kan deze ervaring gaan vastzitten in je lijf en zich als stroop aan je cellen verkleven. Wanneer je cellen meer zuurstof krijgen dan normaal, worden ze groter en ploppen ze open. Op deze manier kan er ruimte ontstaan en kun je een gevoel van opluchting ervaren. Ook krijgen je organen een enorme boost en wordt je lymfesysteem geactiveerd. Afvalstoffen worden afgescheiden en je kunt merken dat je darmen goed aan het werk worden gezet.

 

De kosten voor deelname aan een individuele adem ervaring sessie: € 95,- incl. btw

 

Datum : op afspraak

Duur : 1,5 uur

Locatie:

Garnizoensweg 3 

5928 NA Venlo 

Begeleiding: 

Wilbert Rutten

06-20098486 

bottom of page