top of page

"Kletsen met Koen"
 
In deze podcast ben ik in gesprek (klets) met Koen Poels over mijn werk als systemisch coach. Koen geeft via deze weg aandacht aan "hoe het ook anders kan". Hoe kun je vanuit een ander perspectief naar een hulpvraag kijken. 

Een openhartig verhaal over mijn leven en waarom ik systemisch werk / familieopstellingen een bijzonder warm hart toedraag. 


De podcast gaat over, angst, afwezige ouders, verbinding, mannenwerk en de helende werking van familieopstellingen. 

 

IMG_2978.jpg

Waarom doe je wat je doet? Waarom gedraag je je op een bepaalde manier en waar komt dat gedrag vandaan? Waar ben je bang voor en wat houd je tegen om datgene te doen wat je het allerliefste wilt doen? En waar komt die angst vandaan? Wat zijn onbewuste belemmerende overtuigingen en hoe kom ik er vanaf? Dat en nog veel meer is het onderwerp van deze podcast.
 
In deze podcast praat ik met systemisch coach Wilbert Rutten over systemisch werken en (familie)opstellingen. Wij vallen allemaal onder een bepaald ‘systeem’. Een gezin, de familie, de vereniging of een bedrijf waar we voor werken. ‘Het systeem’ speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven.

wilbet-768x577.jpg

In gesprek met Marcel Lahaije

bottom of page