"NIETS IS WAT HET LIJKT"

Mannenwerk

Een brug naar gevoel en lichaam, waar ligt “de Kracht” van echte mannen.

Mannenwerk is een werkvorm waarbij mannen elkaar ontmoeten. Waarbij open en vol respect door middel van proceswerk thema's worden besproken. Mannenwerk gaat om verbinding en het lef hebben om voorbij de schaamte te gaan, om dat wat er speelt aan te kijken. 

Waar ligt jouw grens, welke verantwoordelijkheden neem je al en welke niet?

Wat is jouw rol in je gezin, je relatie, je werk, in de maatschappij?

Wat wordt er van je verwacht en kun je nog wel aan deze verwachtingen voldoen?

 

In onze wereld is het beeld van mannen vaak een wereld van presteren, ego’s, en macho’s met gerichtheid op macht en status.

Dit beeld staat haaks op het beeld van medemenselijk gedrag of op het beeld van mannen die niets of minder hebben met presteren, ego, macho, of gerichtheid op status.

Mannen die gewoon zichzelf zijn of zouden willen zijn en op zoek zijn naar, waar sta ik nu in het leven en wat is daarin mijn rol. 

Een man die gemotiveerd op zoek wil gaan naar een leven dat meer balans biedt tussen gevoel, verstand en eigenheid, daar gaat mannenwerk over. Het gaat erom weer wakker te worden, om je energie te laten stromen en te laten ervaren dat je weer LEEFT!! Je leert om weer doelen te stellen en grenzen te zetten. Wij mannen zijn op ons best wanneer we op het scherpst van de snede leven. Sommige mannen leven hierdoor volop en bereiken dat geen waar ze voor staan en in geloven. Andere mannen staan stil en weten niet hoe het voelt of zijn vergeten wat het is om op die scherpte te leven! 

Tijdens mijn trainingen gaan we op zoek naar wat jou drijfveren zijn en of wat je tegenhoudt om volop in het leven te staan.                                                                                     

 

Mannenwerk:

 
Voor wie:
Voor mannen die genoeg hebben van vastgeroeste patronen, overtuigingen en belemmeringen. Die er genoeg van hebben om aan de verwachtingen te voldoen en de lasten te dragen van een ander. Voor mannen die bereid zijn om te veranderen, die de pijn en het verlangen durven aan te kijken. Er is moed en openheid voor nodig! Je bent kwetsbaar en dat kan oncomfortabel voor je zijn. Ben je eenmaal in aanraking gekomen met die diepgewortelde pijn en het verlangen dan kan er een wereld voor je open gaan en ervaar je de essentie van een vrij (mens) man!


 

Het waren mooie avonden met mannen onder elkaar waarin we in gesprek, ademhaling, beweging, emotie en energie onderzocht hebben hoe we in onze mannenkracht stonden. Ik heb mogen ervaren hoe krachtig deze energie is en hoe ik ook in het dagelijks leven hier meer op mag vertrouwen, zodat er meer balans ontstaat tussen verstand en gevoel

Roger

Aanmeldformulier

Wilbert Rutten
Hoverhofweg 7
5926RC (Hout-Blerick) Venlo

Tel.: 0773968574
Mobiel: 0620098486

E-mail: info@wilbertrutten.nl

kvk: 77107179