"NIETS IS WAT HET LIJKT"

Mannenwerk

Een brug naar gevoel en lichaam, daar ligt “de kracht” van echte mannen.

Mannenwerk is een werkvorm waarbij mannen elkaar ontmoeten. Waar met respect, door middel van proceswerk, thema's worden besproken. Mannenwerk gaat om verbinding en het lef hebben om voorbij de schaamte te gaan; kijk datgene wat er speelt in de ogen aan.

  • Waar ligt jouw grens, welke verantwoordelijkheden neem je al en welke nog niet?

  • Wat is jouw rol in je gezin, in je relatie, op je werk of in de maatschappij?

  • Wat wordt er van je verwacht en wil je nog wel aan deze verwachtingen voldoen? 

Mannenwerk is er voor mannen die gemotiveerd op zoek willen gaan naar een leven dat meer balans biedt tussen gevoel, verstand en eigenheid. Voor mannen die wakker willen worden uit de sleur van het leven. Voor mannen die weer doelen willen stellen en grenzen kunnen aangeven. 

 

Wij mannen zijn op ons best wanneer we op het scherpst van de snede leven. Sommige mannen leven hierdoor volop en bereiken datgene waar ze voor staan en in geloven. Andere mannen staan stil en weten niet hoe meer het voelt of zijn vergeten wat het is om op die scherpte te leven.                                                                              

Kortom, deze trainingen zijn voor mannen die genoeg hebben van vastgeroeste patronen, overtuigingen en belemmeringen. Die er genoeg van hebben om aan verwachtingen te voldoen en lasten te dragen van een ander. Voor mannen die bereid zijn om te veranderen en er weer te zijn voor een ander. Er is moed en openheid voor nodig! Je bent kwetsbaar en dat kan oncomfortabel voor je zijn. Eenmaal in aanraking gekomen met je eigen mannelijkheid kan er een wereld voor je open gaan.                                                                                                            
36.png