"NIETS IS WAT HET LIJKT"

Mannenwerk

Een brug naar gevoel en lichaam, waar ligt “de Kracht” van echte mannen.

Mannenwerk is een werkvorm waarbij mannen elkaar ontmoeten. Waarbij open en vol respect door middel van proceswerk thema's worden besproken. Mannenwerk gaat om verbinding en het lef hebben om voorbij de schaamte te gaan, om dat wat er speelt aan te kijken. 

Waar ligt jouw grens, welke verantwoordelijkheden neem je al en welke niet?

Wat is jouw rol in je gezin, je relatie, je werk, in de maatschappij?

Wat wordt er van je verwacht en kun je nog wel aan deze verwachtingen voldoen?

 

In onze wereld is het beeld van mannen vaak een wereld van presteren, ego’s, en macho’s met gerichtheid op macht en status.

Dit beeld staat haaks op het beeld van medemenselijk gedrag of op het beeld van mannen die niets of minder hebben met presteren, ego, macho, of gerichtheid op status.

Mannen die gewoon zichzelf zijn of zouden willen zijn en op zoek zijn naar, waar sta ik nu in het leven en wat is daarin mijn rol. 

Een man die gemotiveerd op zoek wil gaan naar een leven dat meer balans biedt tussen gevoel, verstand en eigenheid, daar gaat mannenwerk over. Het gaat erom weer wakker te worden, om je energie te laten stromen en te laten ervaren dat je weer LEEFT!! Je leert om weer doelen te stellen en grenzen te zetten. Wij mannen zijn op ons best wanneer we op het scherpst van de snede leven. Sommige mannen leven hierdoor volop en bereiken dat geen waar ze voor staan en in geloven. Andere mannen staan stil en weten niet hoe het voelt of zijn vergeten wat het is om op die scherpte te leven! 

Tijdens mijn trainingen gaan we op zoek naar wat jou drijfveren zijn en of wat je tegenhoudt om volop in het leven te staan.                                                                                     

 

Mannenwerk:

 
Voor wie:
Voor mannen die genoeg hebben van vastgeroeste patronen, overtuigingen en belemmeringen. Die er genoeg van hebben om aan de verwachtingen te voldoen en de lasten te dragen van een ander. Voor mannen die bereid zijn om te veranderen, die de pijn en het verlangen durven aan te kijken. Er is moed en openheid voor nodig! Je bent kwetsbaar en dat kan oncomfortabel voor je zijn. Ben je eenmaal in aanraking gekomen met die diepgewortelde pijn en het verlangen dan kan er een wereld voor je open gaan en ervaar je de essentie van een vrij (mens) man!


 

Tja Pap, waarom schrijf je niet dat je gewoon toffe weekenden en avonden wilt organiseren voor en met mannen. Dat je schrijft dat je het organiseert om mannen bewuster te maken. Dat mannen die op zoek zijn naar meer diepgang op deze manier elkaar kunnen ontmoeten. Dat je het organiseert omdat je weet dat er behoefte is aan openheid en om te delen wat er écht speelt. Dat jullie mannen graag de grens op zoeken, omdat je dan het gevoel hebt dat je leeft! Dat middelmatigheid vaak niet voldoende is. Dat het kind in jullie mannen nooit vergeten mag worden. En dat je uit eigen ervaring weet hoe belangrijk deze dagen kunnen zijn!  

Ja, je hebt helemaal gelijk lieve dochter. Dit zal ik schrijven, dankjewel!

Mannen, wat gun ik jullie deze TOFFE ervaring!   

Aanmeldformulier

Wilbert Rutten
Hoverhofweg 7
5926RC (Hout-Blerick) Venlo

Tel.: 0773968574
Mobiel: 0620098486

E-mail: info@wilbertrutten.nl

kvk: 77107179