Mannenwerk familieopstellingen!

"Het mannenhart mag weer volop gaan stromen"

Een dag vol familieopstellingen waarbij het "systeem van man zijn" centraal staat! Wat is je plek als man (vader, echtgenoot, werknemer of werkgever) binnen je familiesysteem, in je relatie of op je werk. Sta je wel op de juiste plek en wat kan er gebeuren als dat niet zo is. Wat kan er gebeuren wanneer dat wel zo is. Het innemen van de juiste plek is essentieel om volop in het leven te staan. Door middel van opstellingen geef ik inzicht in dat wat je nog hebt aan te kijken binnen het systeem. Dat je uiteindelijk ziet, voelt en weet wat jouw plek is binnen je familie, je relatie of op je werk. "Wij mannen" hebben nog het een en ander te kijken, patronen, angsten, gevoelens, overtuigingen, verwachtingen, het verleden en de toekomst! Mannenwerk is een werkvorm waarbij mannen elkaar ontmoeten. Waarbij open en vol respect door middel van proceswerk thema's worden besproken en uitgewerkt. Mannenwerk gaat om verbinding en het lef hebben om voorbij de schaamte te gaan. Om dat wat er speelt aan te kijken en verantwoordelijkheid voor te nemen! Invulling van de dag:

  • We gaan in gesprek over de rol van man (vader, echtgenoot, werknemer of werkgever) zijn

  • Opstellingen: familiesysteem, mannenlijn, wat is je plek, eigen thema's

  • Praktische oefeningen

  • Voldoende ruimte om te ontspannen

  • Humor en samen lunchen ​

Datum:28-11-2020 Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur Kosten: € 95,- p.p. Locatie: Lichtgarnizoen Garnizoenweg 3a (kazerneterrein) Blerick ​Begeleider: Wilbert Rutten 06-20098486

RECENTE BERICHTEN