Ademnood en toch rust ervaren!


Wanneer kom je een keer ademen vroeg ik laatst aan een deelnemer tijdens een training? Hoe bedoel je ademen, dat doe ik toch? Ik begreep dat mijn vraag niet helemaal duidelijk was. Ik bedoel, wanneer kom je eens ervaren wat op een andere manier van adem halen met je kan doen. Dat je eens ervaart wat er gebeurt in je lijf als je eens krachtig door ademt en wel een uur lang. Nee hoor, niets voor mij. Ik krijg het al benauwd als ik er aan denk en trouwens, ik heb last van hyperventilatie en dat lijkt me al helemaal geen goede combinatie. Oké dat begrijp ik, vind je het goed als ik je even uitleg wat de voordelen van deze techniek kunnen zijn. Na enige aarzeling heeft hij toch deelgenomen aan een adem-ervaring workshop. Na afloop was zijn reactie! Nooit verwacht dat er z'n intens gevoel vrij kon komen. Eerlijk gezegd was ik wel een beetje bang om de controle te verliezen en een aanval van hyperventilatie te krijgen. Maar niets was minder waar, oké in het begin voelde het vreemd, voelde ik vooral tintelingen en werd ik een beetje duizelig. Maar daar had je me voor gewaarschuwd, gelukkig maar! Ik ervaar nu zoveel rust. Heerlijk en mijn gedachten werden even "on hold" gezet, fantastisch.............!

meer info

 

RECENTE BERICHTEN