Australie_animisme_godsdienst_Aboriginal-dancers.jpg

 4 daagse mannen mannen initiatie

Deze 4 daagse mannen initiatie sluit perfect aan bij de familieopstellingen dag voor mannen die ik zelf  regelmatig organiseer. Samen met een groep enthousiaste mannen ben ik onderdeel van het manneninitiatie team die deze 4 daagse organiseer. Als co- trainer neem ik je mee in de wereld van man zijn. 

Door deel te nemen aan deze inwijding zeg jij ‘ja’ tegen het ontdekken van jouw Mens-Zijn als man. En dit is voor elke man uniek en tegelijkertijd kan de essentie daarvan alleen maar ontdekt worden in verbinding met andere mannen, die jou in deze inwijding zijn voorgegaan …

Net als bij de oervolkeren van deze aarde volgen wij in 4 intensieve dagen door middel van diverse diepgaande oefeningen/rituelen en ceremonies de stappen om jou dieper dan ooit op jouw unieke zielen-pad te brengen zodat jij nog meer jouw volle potentieel kan gaan leven. En weet … dat je kan gaan ontdekken dat er een hele gemeenschap is die jou daarin ondersteund.

Een tipje van de sluier opgelicht:
Op dag 1: nemen wij afscheid van ‘de wereld van onze moeder’. Hoe goed het misschien lijkt te kloppen/voelen, jouw moeder/een vrouw kan jou niet de essentie van jouw man-zijn leren. Daarvoor moeten we deze ‘moederwereld’ verlaten en achter ons laten.

Op dag 2: gaan we ons werkelijk verbinden met ‘de wereld van onze vader’ van waaruit we stappen zetten om te gaan ontdekken wat ons eigen unieke pad is.

Op dag 3: vallen we samen in ‘broederschap’ waarin we kunnen gaan ervaren dat we allemaal ‘in hetzelfde schuitje zitten’. En dat de reis die we samen maken de benodigde en groeiende kracht geeft. Zodat wij de uitdagingen aangeboden door het leven en die zullen blijven komen aan kunnen blijven gaan doordat we verantwoording nemen voor ons eigen leven en zo blijven groeien tot een krachtiger, liefdevoller en volwassener mens en bovenal door onze eigenheid te gaan leven onze creativiteit kunnen laten stromen. Wat een geschenk!

Op de 4e en laatste dag nemen we de tijd om ons voor te bereiden op onze terugkomst in het leven waar we vandaan kwamen. Maar dat nooit meer hetzelfde kan zijn omdat wij een diepere laag van onszelf hebben ontdekt. Na ons afscheid en het netjes achterlaten van de locatie gaan we ieder ons eigen weg.

Eenmaal ingewijd weet je dat deze mannengemeenschap er altijd voor jou zal zijn. Een plek waar we ons zelf en elkaar in de ogen kunnen kijken en ons zelf in elkaar herkennen. Waar we samen leren en groeien van onze uitdagingen. Waarin we genieten van al het moois van dit leven en van waaruit we samen met de vrouwen een wereld kunnen creëren vanuit liefde en zorg voor elkaar, voor onze kinderen, de aarde en alles wat bewustzijn heeft. 

Investering: 

Deze 4 daagse is op basis van donatie.
Dus dat wij jij financieel wilt of kunt bijdragen is welkom. 

Veel mannen hebben deze 4 daagse al gedaan en dankzij hun financieel bijdragen kunnen wij deze 4 daagse organiseren.  

Agenda: 

  • 13 t/m 17 april

  • 4 t/m 8 mei

  • 15 t/m 19 juni

  • 27 t/m 31 juli (internationale versie Engels)

  • 31 aug t/m 4 september

  • 5 t/m 9 oktober

  • 9 t/m 13 november 

 

Meer info nodig of aanmelden:

Erik Spaans:

06-46047830

erik@vrijmenszijn.nu

Wilbert Rutten

06-20098486

info@wilbertrutten.nl 

Wij gunnen werkelijk iedere man deze initiatie!

Zo waardevol en zo helend voor ons mannen en zeker ook voor de vrouwen in ons leven!